Sınavda Başarılı Olan Personele Tebrik Töreni
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi’nde (BTÜ) “görevde yükselme sınavında” başarılı olan personele teşekkür belgesi takdim edildi. İdari personele kariyer yolculuğunda başarılar dileyen Rektör Çağlar, sınav sürecini şeffaf ve adaletli bir şekilde yürüttüklerini vurguladı.


Mimar Sinan Yerleşkesi Erguvan Salon’da gerçekleşen teşekkür belgesi takdim törenine; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Genel Sekreter Selim Uzun ve idari personel katıldı. Yeni görevlerine atanan ve başarılı olan tüm personeli tebrik eden Rektör Naci Çağlar, “İdari personelimizin kariyer yolculuğunu destekleyen eğitim ve uyulama süreçlerini önemsiyoruz. Bu nedenle personelimize yönelik, pek çok alanda eğitimler düzenledik. Bu eğitimlerle, personellerimizi desteklerken diğer yandan da adaletli ve şeffaf bir süreç yürüttüğümüz sınavlarla, idari personelimizin görevde yükselmesinin önünü açtık. Bu süreçte sınavlarda başarılı olan ve yeni görevine atanan ve tüm arkadaşlarımızı tebrik ediyor, sınava başvurma özgüveni gösteren tüm personelimize bundan sonraki sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.


Görevde yükselme sınavı sürecine ilişkin bilgi veren Personel Daire Başkanı Arslan Işıklar ise “İçerisinde bulunduğumuz yıl, duyurusunu yaptığımız 2 Şube Müdürü kadrosuna 9, 7 şef kadrosuna ise 57 personel müracaat etti. Sınavda 24 personel başarılı bulunurken, puanı en yüksek olanların atamaları gerçekleştirildi. Bu doğrultuda yeni şube müdürlerimiz ve şeflerimize görevlerinde başarılar dilerken, başarılı olmasına rağmen sıralamaya giremeyen adaylarımızın bundan sonraki yıllarda yapılacak sınavlara daha fazla çalışmalarını, ümitsiz olmamalarını ifade etmek istiyorum” diye konuştu.” şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından sınavlarda başarılı olan 24 personele teşekkür belgeleri takdim edildi. Program, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

HABER Derya PINAR
FOTOĞRAF Derya PINAR
22 Temmuz 2024
Çok Okunan Haberler