Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları’nın Ödülleri Sahiplerini Buldu
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesinde (BTÜ) “BTÜ 10. Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları”nın kazananları ödüllendirildi. Öğrenci ve personele yönelik düzenlenen turnuvalarda, 29 öğrenci takımı ve 10 personel takımı, 5 branşta müsabakalarını sürdürdü.


Bursa Teknik Üniversitesinde, personel ve öğrenciler için farklı alanlarda eğitim çalışmaları sürerken diğer yandan da sosyal ve sportif aktiviteler de düzenleniyor. Bu kapsamda 10’ncusu düzenlenen “Rektörlük ve Gençlik Kupası Spor Turnuvaları”nın ödülleri sahiplerini buldu. Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon’da düzenlenen ödül törenine; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı. 


Basketbol, voleybol, masa tenisi ve satranç branşlarında, 180 personel ve 350 öğrencinin müsabakalara katıldığını kaydeden Rektör Naci Çağlar, “Bu tür organizasyonlar, birlikteliğimizin artmasını sağlıyor. Bu nedenle sosyal ve sportif etkinliklerin düzenlenmesini, buna hem öğrencilerimizim hem personelimizin dâhil edilmesini çok önemsiyoruz. Umuyoruz ki bu heyecan, önümüzdeki yıllarda da devam eder. Turnuvalara katılan tüm takımlarımıza teşekkür ediyor, kazananları ise tebrik ediyorum” dedi.


 

HABER Derya PINAR
FOTOĞRAF Yasin ÇORBACI
15 Haziran 2024
Çok Okunan Haberler