İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde Devir Teslim
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde dekanlık devir teslim töreni gerçekleştirildi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal görevini, Prof. Dr. Hilal Yıldırır Keser’e devretti.


Yıldırım Beyazid Yerleşkesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nde yapılan törene; BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Sinan Uyanık ve Prof. Dr. Barış Tamer Tonguç, Fakülte Dekanları Prof. Dr. Gül Sayan Atanur, Prof. Dr. Hakan Gürkan ve Prof. Dr. Songül Akbulut Özen, Genel Sekreter Selim Uzun, akademik ve idari personel katıldı. Emeklerinden dolayı Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal’a teşekkür eden Rektör Naci Çağlar, “Dekanımız Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, fakültemizde bugüne kadar çok değerli çalışmalara imza atılmasını ve çok iyi projeler ortaya çıkmasını sağladı. Hocamıza çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Hilal Yıldırır Keser’in de fakültemizi üst sıralara taşımak adına çok iyi çalışmalara imza atacağına inancımız tam, kendisine başarılar diliyorum” dedi.


Dekanlık görevini büyük bir onurla yerine getirdiğini kaydeden Prof. Dr. Ahmet Zeki Ünal, “Görevimiz süresince fakültemizi iyi noktalara getirmek adına çalışmalarımızı sürdürdük. Yeni Dekanımız Prof. Dr. Hilal Yıldırır’a başarılar diliyorum” diye konuştu. Dekan Prof. Dr. Hilal Yıldırır ise “Bugün böyle başarılı bir fakülteyi devraldığımız için çok şanslıyız. Bundan sonraki süreçte de güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz” diye konuştu.


 

HABER Derya PINAR
FOTOĞRAF Yasin ÇORBACI
02 Mayıs 2024
Çok Okunan Haberler