BTÜ’nün Paydaş Olduğu ICOFESP Tamamlandı
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi’nin (BTÜ) paydaşı olduğu, Kırklareli Üniversitesi tarafından Uluslararası Balkan Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen; 1. Uluslararası Finans, Ekonomi ve Sürdürülebilir Politikalar Kongresi (I. International Congress on Finance, Economy and Sustainable Policies - ICOFESP) tamamlandı.


BTÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, İşletme Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Abdullah Oğrak’ın, organizasyon ve bilim komitelerinde yer aldığı kongre, Makedonya’nın Üsküp şehrinde 04-06 Eylül 2023 tarihleri arasında düzenlendi. Küresel ve ulusal boyuttaki güncel ekonomik gelişmelerin değerlendirildiği kongre kapsamında finans, ekonomi ve sürdürülebilir politikalar geliştirme alanındaki tüm çalışmalar ele alındı. Uluslararası kongrede toplam 13 ayrı ülke ve 16 üniversiteden 100’e yakın bildiri sunuldu.


Kongre onur komitesinde yer alan ve açılış seremonisine çevrimiçi bağlanarak konuşma yapan BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar, BTÜ olarak organizasyonun bir parçası olmaktan son derece mutlu olduklarını belirtti. Kongrenin; bilgi, araştırma ve teknolojinin ilerlemesinde öncülük eden akademisyen ve araştırmacılar için etkili bir platform sağlayacağının da altını çizen Rektör Çağlar, herkes için verimli ve çığır açıcı bir etkinlik olması dileklerini iletti.

ANAHTAR KELİMELER
HABER Aynur KAYA
FOTOĞRAF Aynur KAYA
06 Eylül 2023
Çok Okunan Haberler