Ortak Dersler Bölümü’nde Görev Değişimi
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Ortak Dersler Bölümü’nde görev değişimi gerçekleşti. Ortak Dersler Bölüm Başkan’ı Prof. Dr. Turan Sönmez uzun süredir yürüttüğü Başkanlık görevini Doç. Dr. Şeyma Duman’a devretti.


Görev devir teslim töreni Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleşti.  Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar’ın ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Beyhan Bayhan’ın katıldığı devir teslim töreninde Ortak Dersler Bölümü personeli Öğr. Gör. Dr. Nihal Özcan, Öğr. Gör. İsmail Erdem Kızılgöz, Öğr. Gör. Dr. Gökçe Süzgün Işık, Öğr. Gör. Coşkun Rodoplu, Öğr. Gör. Ensar Işık, Öğr. Gör. Gülcan Afşin Kılınçer, Öğr. Gör. Şeyma Yavuz, Öğr. Gör. Derya İde’ de hazır bulundu.


Devir teslim töreninde Rektör Çağlar bir konuşma yaptı. Konuşmasında Ortak Dersler Bölümü’nün eğitim ve öğretim faaliyetleri açısında çok farklı yere sahip olduğunun altını çizdi. Bu bölümün sadece, YÖK’ün uygulaması ile tüm üniversitelerde verilmesi zorunlu olan derslerin koordinasyonu değil, gençlerin ilgi alanlarını takip ederek onların sosyo – psikolojik gelişimlerine yönelik sosyal seçmeli derslerin de BTÜ’de yer almasını sağladığını kaydetti.


BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar’ın gerçekleştirdiği konuşmanın sonunda, Ortak Dersler Bölümü’ndeki başarılı çalışmaları nedeni ile Prof. Dr. Turan Sönmez’e teşekkür etti. Ortak Dersler Bölüm Başkanlığı görevini Sönmez’den devralan Doç. Dr. Şeyma Duman’a da üstlendiği görevde başarılar diledi.


Devir teslim töreni Rektör Çağlar’ın, görevi sona eren Turan Sönmez’e katkılarından dolayı teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

HABER Sedat ÖZÇALIK
FOTOĞRAF Ersel KİRAZ
23 Ağustos 2023
Çok Okunan Haberler