G Blok Hizmet Binası Bakan Kasapoğlu’nun Katılımıyla Açıldı
Yazı Fontu


Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Mühendislik Fakültesi G Blok Hizmet Binası, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla hizmete açıldı. 


Açılış merasimine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bursa Valisi Yakup Canbolat,  AK Parti Bursa Milletvekilleri Atilla Ödünç ve Ahmet Kılıç, TBMM İnsan  Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir, AK Parti Bursa  İl Başkanı Davut Gürkan, Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Yenişehir Belediye Başkanı Davut  Aydın, Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. 


Bakan Kasapoğlu açılış kurdelesini keserken şu ifadeleri kullandı, “Bizimkisi eser siyaseti demiştik. Bu  güzel gençler için ülkemizin dört bir yanında gençlerimizi desteklemeyi devam ediyoruz. Yurt  binamızın inşaatını da kısa zamanda tamamlayacağız. Bursa'nın iklimine ve bereketine uygun bir gün geçiriyoruz. Ülkemiz için umut doluyuz. Bu çıtayı gençlerle birlikte büyüteceğiz. Belediye  başkanlarımıza, milletvekillerimize, emekçi kardeşlerimize şükranlarımı sunuyorum. Arif hocamıza  bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum. İlim en büyük rütbedir. İlim yolunda her birimizi  Rabbim nefer kılsın. Hayırlı uğurlu olsun.”  


Bakan Kasapoğlu’ndan sonra söz alan Rektör Karademir, “Hem binanın temel atma töreninde hem de açılışında yer alarak bizleri onurlandırdığı için öncelikle Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum. Mimar Sinan Yerleşkesi içinde yer alacak 1000 kişi kapasiteli KYK Kız Öğrenci Yurdumıuzun inşaat alanını, Sayın Bakanımızla birlikte gezdik. İnşallah inşaat hızla tamamlanarak öğrencilerimizin hizmetine sunulacaktır. Bugün görevde son günüm, bundan sonra da Allah hayırlı görevler yerine getirmeyi nasip eylesin.” ifadelerini  kullandı. Açılış töreninin ardından Bakan Kasapoğlu ve beraberinde heyet Mühendislik Fakültesi G Blok Hizmet Binası'nda yer alan sergiyi  ziyaret etti. 

ANAHTAR KELİMELER
HABER Ersel KİRAZ
FOTOĞRAF Ersel KİRAZ
24 Aralık 2022
Çok Okunan Haberler