Rektör Prof. Dr. Arif Karademir Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti
Yazı Fontu

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir "BIOINOVATION2022 Yarışması" nda ödül alan Biyoteknoloji ve İnovasyon Topluluğuna üye öğrencileri kabul etti.


Ana sponsorluğunu Türkiye Biyologlar Derneği ve Lokman Hekim Üniversitesi Sağlık ve İlaç Teknolojileri Geliştirme Merkezi’nin yaptığı üniversitelerarası "BIOINOVATION2022 Yarışması" sonuçlandı. Çok sayıda üniversiteden öğrencilerin katıldığı yarışmada BTÜ’yü temsil eden Biyoteknoloji ve İnovasyon Topluluğu başarılı çalışmalarıyla üçüncülük ödülünü almaya hak kazandı. Ankara’da gerçekleşen yarışma sonrasında Bursa’ya ödülle dönen BTÜ Biyoteknoloji ve İnovasyon Topluluğu üyelerini, BTÜ Rektörü Prof. Dr. Arif Karademir kabul etti.


Rektörlük Toplantı Salonunda gerçekleşen kabulde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ayşe Bedeloğlu, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü Başkanı Prof. Dr. Mete Yılmaz, Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Taner ve Doç. Dr. Emel Tamahkar Irmak da hazır bulundu.


Rektör Karademir kabulde yaptığı konuşmasında Biyoteknoloji ve İnovasyon Topluluğuna üye öğrencilerin başarılı çalışmaları nedeniyle tebrik etti. Önemli olanın yarışmalarda elde edilen derecelerden ziyade, yarışmaya katılmak için sürdürülen çalışma ve öğrenme sürecini yaşamanın daha değerli olduğunu belirtti. Biyoteknoloji ve İnovasyon Topluluğu’na çalışmalarında destek veren öğretim üyeleri Prof. Dr. Mete Yılmaz, Doç. Dr. Emel Tamahkar Irmak ve Topluluk Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Gökçe Taner’e teşekkür etti.


BIOINOVATION2022 Yarışması" nda 3.’lüğü elde eden BTÜ Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Biyomühendislik Bölümü 3. sınıf öğrencileri Semanur Çoşkun, Arif Emre İba ve Buse Özer’den oluşan BTÜ takımını tebrik eden Rektör Karademir, öğrencilere başarı plaketi takdim etti.

HABER Sedat ÖZÇALIK
FOTOĞRAF Sedat ÖZÇALIK
02 Kasım 2022
Çok Okunan Haberler