Şehitlerimizi Rahmetle ve Minnetle Anıyoruz
Yazı Fontu
Çanakkale Zaferi’nin 98. yıldönümü münasebetiyle ülkemizdeki tüm üniversitelerde olduğu gibi Üniversitemiz yemekhanelerinde de bugün yemek menüsünde buğday çorbası ve üzüm hoşafı vardı.
Çanakkale’de sadece çorba ya da hoşaf içerek ölüm kalım mücadelesi veren şehit ve gazilerimizi anmak ve o zorlu koşullarda zaferin nasıl kazanıldığını anlatmak amacıyla Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından tertip edilen programda öğrencilerimiz ve personelimiz buğday çorbalarını ve üzüm hoşaflarını Çanakkale Zaferi’ni anlatan videoları izleyerek ve Çanakkale türkülerini dinleyerek içtiler.
Çanakkale’de sadece çorba ya da hoşaf içerek ölüm kalım mücadelesi veren şehit ve gazilerimizi anmak ve o zorlu koşullarda zaferin nasıl kazanıldığını anlatmak amacıyla Üniversitemiz Öğrenci Konseyi tarafından tertip edilen programda öğrencilerimiz ve personelimiz buğday çorbalarını ve üzüm hoşaflarını Çanakkale Zaferi’ni anlatan videoları izleyerek ve Çanakkale türkülerini dinleyerek içtiler.
Çok Okunan Haberler






Bilimsel Araştırma Projeleri
Bursatto
Bütünleşik Yönetim Sistemi (BYS)
Ders Bilgi Paketi
e-Kampus
E-Kütüphane
e-Mevzuat
E-posta
Elektronik Belge Yönetim Sistemi (EBYS)
Erasmus+
İdari Otomasyon
International Students
İş Talep Sistemi
Kurumsal Zeka
Laboratuvar Altyapısı
Merkezi Araştırma Laboratuvarı
Otomasyon
Senato / Yönetim Kurulu Kararları
Sürekli Eğitim Merkezi (SEM)
TEKNOFEST
Teknopark
Test Analiz
Yemek Hizmetleri







