Bursa Teknik Üniversitesi’nde Final Sınavları Devam Ediyor
Yazı Fontu


07-22 Ocak tarihleri arasında gerçekleşen final sınavlarında, Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) Merkez Kütüphanesi’nde ders çalışan öğrencileri ziyaret ederek başarılar dileyen BTÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Çağlar ve Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz öğrencilere baklava ikramında bulundu.


Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar, final döneminde öğrencilerin Merkez Kütüphanede rahatça ders çalışabilecekleri, elektronik kütüphaneye erişebilecekleri ortamlar hazırladıklarını belirtti. Rektör Çağlar, “İlçemizde uyumayan kütüphaneneler kuran Yıldırım Belediyemizin kıymetli başkanı sayın Oktay Yılmaz’a, öğrencilerimize final dönemi hazırlıklarında göstermiş olduğu yakın ilgiden ve sınav dönemlerinde 7/24 açık olan kütüphanemize ziyaretinden dolayı çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.


Zengin kaynakları ve modern görüntüsüyle aynı anda 387 kişiyi ağırlayabilen BTÜ Merkez Kütüphanesi’nde, 17 bireysel oda, 9 grup odası, 4 akademik oda, 20 kişilik toplantı salonu ile kullanıcılara hizmet sunuluyor. Kütüphanede yer alan kaynaklar arasında 22 bin basılı kitap, 8 bin elektronik kitap, 17 veri tabanı bulunuyor. BTÜ Merkez Kütüphanesi, özellikle sınav dönemlerinde öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Toplam 2307 m2 kapalı alana sahip olan kütüphanede, sınav dönemlerinde 7/24, diğer zamanlarda ise hafta içi 08.00-21.00 ve hafta sonu 10.00-18.00 saatleri arasında hizmet veriliyor.

HABER Şebnem CEYLAN APAYDIN
FOTOĞRAF Şebnem CEYLAN APAYDIN
13 Ocak 2023
Çok Okunan Haberler