Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Sanatçısı BTÜ’de Konser Verdi
Yazı Fontu


BTÜ Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) Müzik Topluluğunun organize ettiği Türk Müziği Konseri, Mimar Sinan Yerleşkesi Turkuaz Salon'da gerçekleştirildi. Konserde, Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Sanatçısı Solist Recep Alper Çevirel, BTÜ personeli ve öğrencileriyle buluştu. Konsere, Rektör Prof. Dr. Naci Çağlar, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Beyhan Bayhan, Prof. Dr. Sinan Uyanık, SKS Daire Başkanı Mehmet Erman ve davetliler iştirak etti.

 

Büyükşehir Belediyesi’nin katkı verdiği konserde “Her Gencin Bir Şarkısı Olmalı” teması ile müzik severlerle buluşan sanatçı Recep Alper Çevirel ve saz arkadaşları konser boyunca çok sayıda Türk Müziği eseri icra etti.


Rektör Çağlar etkinlikte yaptığı konuşmada, “Solistimizi ve saz arkadaşlarını kutluyorum. Organizasyonda emeği geçen SKS Daire Başkanlığımıza, Müzik Topluluğumuza ve katkı veren Bursa Büyük Şehir Belediyesine teşekkür ediyorum. Üniversitemiz, teknik ve sosyal alanlarda öğrenim gören 1O binin üzerindeki öğrencisi ile ülkemize ve bilim camiasına hizmet üretmek çabası içerisindedir. Bu süreçte, müzik ve sanat içeren etkinlikleri gençlerimizin eğitimlerinin önemli bir parçası olarak görmekteyiz. Bugün ‘Her Gencin Bir Şarkısı Olmalı’ teması ile bizlerle beraber olan Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Sanatçısı Recep Alper Çevirel ve değerli müzik üstatlarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” dedi.


Program, Cumhurbaşkanlığı Türk Müziği Sanatçısı Recep Alper Çevirel’e çiçek sunulması ve Prof. Dr. Naci Çağlar tarafından sanatçıya hediye takdim edilmesinin ardından, hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi.

ANAHTAR KELİMELER
HABER Sedat ÖZÇALIK
FOTOĞRAF Sedat ÖZÇALIK
06 Ocak 2023
Çok Okunan Haberler